Tandlæge-forsikring

Tandlæge undersøger patient
Tandlæge undersøger patient

At passe på sine tænder

Det er vigtigt at passe på sine tænder hele livet, da man kun har dem én gang. Vi kender alle det, med at nogen man kender ikke har passet godt nok på sine tænder. Dette har så resulteret i, at man evt. skal have revet én eller flere tænder ud. Ingen ønsker selvfølgelig dette, derfor er det vigtigt at passe på sine tænder så længe man har dem. Med vores guider, billige tilbud på børste hoveder, mundhygiejne og meget mere – giver billigeborstehoveder.dk i hvert fald sit præg på at holde sine tænder sunde og rene.

Netop det med at holde sine tænder sunde og rene, har været et stort emne for et par år siden, nemlig om den normale tandbørst som nok alle kender, er usund at bruge. Folk begyndte at bruge tyggegummi som en alternativerne, men det slog dog ikke tandbørsten helt af banen.

En god mundhygiejne er vigtigt for at få en god morgen. Problemer med tænderne kunne for eksempel være en forfærdelig pine. Hvis man passer godt på sine tænder og har en god mundhygiejne, vil mange ikke få sådanne problemer. Det gør det dog hellere ikke bedre at maden er begyndt at indeholde mere sukker, og drikke såsom saftevand og juice, hjælper dog hellere ikke helt med at holde sine tænder sunde!

Den elektriske tandbørste

Som der er også er skrevet før, er det vigtigt at passe godt på sine tænder. Flere og flere kæmper med forfærdelig tandpine. El tandbørsten så sit første lys i 1954, hvor en mand fra Schweiz nemlig Dr. Philippe Guy-Woog, opfandt den første elektriske tandbørste. Tandbørsten blev opfundet med det henblik på, at hjælpe mennesker som har motoriske problemer, til at få børstet deres tænder og holde mundhygiejnen god. Den blev senere et hit på det amerikanske marked, nemlig i 1960’erne. Disse elektriske tandbørster, forløber netop som vi kender dem i dag. En stående tandbørste med batterier eller elektrisk lader, som holder tænderne sunde.

Men kan en elektrisk tandbørste ikke også gøre skade, hvis man ikke holder den i orden? – og her er svaret jo. Det vigtigt at holde en elektrisk tandbørste ordenligt, for ellers giver den mere skade end den gavner. Derfor er det vigtigt at få skiftet sit tandbørste hoved, når den er begyndt at blive slidt, eksperterne siger at skifte tandbørstehoved hver tredje måned, plejer at have positiv effekt. Dette vil være en god forsikring til dine tænder, da det generelt er dyrt at være tandlæge. Vi tilbyder derfor vores kunder i shoppen, en rigtig god pris på billige tandbørste-hoveder, så der ikke sker nogen skader med jeres tænder!

Den ”normale hverdag” for mange

En billig tandlæge forsikring kan være hvis man har den ”normale hverdag”, som består af den normale manuelle tandbørste, både morgen og aften. Men her kan man igen beskytte sine tænder endnu bedre. Mange glemmer alt om at rense sin tandbørste, det kan resulterer i at man ikke får fjernet alle bakterierne, selvom man børster godt og grundigt. Efter man har børstet sine tænder, er det vigtigt at gøre brug af tandtråd. Tandlægerne mener her at man skal bruge tandtråd til at nå, der hvor tandbørsten ikke kan komme, og bruge tandtråd mindst én gang dagligt!

Ved at følge de enkle råd såsom; huske at skifte børstehoved på sin elektriske tandbørst, brug tandtråd og rense sin tandbørste. Ved at følge disse enkelte råd kan du på samme tid få sundere tænder og undgå store udgifter ved tandlægen. Disse råd vil selvfølgelig også være gode tandlæge forsikringer!

Tags: