Tandbørstehoveder

Tandbørstehoveder er en bred familiegruppe. Der findes utallige, vidt forskellige slags, som alle har samme formål. Nemlig at gøre din mund sund og dine tænder hvide og fine. Men hvilken type tandbørstehoved skal man egentlig gå efter? Er forskellen så stor og tydelig? Spørgsmålene er mange, og selv tandlæger kan have svært ved at følge med i hvad teknologien indenfor tandbørstning viser. Lig for eksempel mærke til de mange utallige nye reklamer om tandbørstehoveder, som ses hele tiden, netop fordi der hele tiden bliver opfundet nye metoder til at give det perfekte tandpastasmil.

Køb bløde tandbørstehoveder til Oral B.

Ved de almindelige tandbørster er den største forskel indenfor tandbørstehovedet om den er blød eller hård. Den bløde er god, hvis man har sart tandkød og omvendt er den hårde god, hvis man har en ’robust’ mund, som kan tåle, at der bliver taget hårdere fat. Derudover er en anden væsentlig forskel længden på selve børstehovedet. Der er nemlig en lang børste og en kort, som altså egner sig henholdsvis til en stor og lille mund. Det handler altså blot om at finde den helt rigtige, i blandt de mange forskellige typer, og du kan altid spørge din tandlæge til råds, så ikke du benytter det hårde børstehoved, med sart tandkød.

Den anden type tandbørste, nemlig den elektroniske, har en helt anden form og princip, end ved almindelige tandbørster. Tandbørstehovedet er rundt og kan vibrere, gå op og ned og drejer rundt selv, så den får alt det snavs med, som den kan, hvorfor elektroniske tandbørster og tandbørstehoveder derfor også er kendt som de bedste på markedet for dine tænder. De kan nå ind i de kroge, som et almindeligt tandbørstehoved ikke kan, på samme tid med at der bliver roteret rundt om tanden.

Denne type tandbørstehoved er derfor det, som tandlægerne anbefaler mest. Det er blot at finde det mærke du ønsker dig, og ellers spørge til råds med hensyn til hvilket tandbørstehoved, der vil give den bedste effekt. Du kan spare megen tid, kræfter og huller ved at have det helt rigtige tandbørstehoved og –børste. Så hvorfor gå med tandpine fordi du har brugt et forkert tandbørstehoved til din mund, når man let kan finde det rigtige? Ud af de mange muligheder, burde det være muligt at finde det helt ideelle tandbørstehoved, som kan spare dig for tandpine og dyre tandlægeregninger. Det kan betale sig, at udforske tandbørstehovedets mange forskellige familiemedlemmer. Se og mærk straks forskellen, når det rette tandbørstehoved er i hånden på dig.

Tags: