Slidte børstehoveder har dårlig ydeevne

Slidt børstehovede
Slidt børstehovede

Slidte tandbørstehoveder hvor børstehårene er flade, slimede og bakteriefyldte har ikke den optimale effekt, hvis du gerne vil holde dine tænder sunde, rene og hvide. Det er vigtigt at børstehårene er velfungerende og kan fjerne skidt, plak og kalk fra dine tænders overflade og områderne mellem tænderne og tandkødet. Det er mindst lige så vigtigt at have sundt tandkøb, som at have rene tænder. De flade børstehår har svært ved at komme ind og fjerne skidtet i de nødvendige områder.

Billige børstehoveder

Det er derfor bedre at købe billige børstehoveder, og udskifte oftere end at beholde de dyre børstehoveder i længere tid. Når du anskaffer en ny eltandbørste, er der derfor vigtigt at sørge for, at billige tandbørstehoveder er tilgængelige til tandbørsten. Det kan du sørge for, ved at købe børsterne først og tage dem med ned i butikken for at sikre, at de passer til den eltandbørste du ønsker at købe.

Fordele ved eltandbørsten

Fordelen ved eltandbørster er, at du meget nemmere kan komme i dybden med din tandbørstning. Du kan nøjes med at koncentrere dig om at positionere tandbørsten korrekt, mens eltandbørstens roterende effekt gør det hårde arbejde for dig. Det gør det både nemmere og sjovere at børste tænder. Det er specielt vigtigt for børn, som ikke synes det er spændende at børste tænder. Ældre kan have svært ved at lave de nødvendige roterende bevægelser, der sikrer optimal dental rengøring, sunde tænder og -mund.

Undgå slidte børster!

Tags: