Oral B tandbørstehoveder

Der er mange forskellige eltandbørster på det danske marked. Heldigvis følger koblingen en standard, så man kan bruge forskellige tandbørstehoveder fra forskellige producenter til sin elektriske tandbørste.

Billig cykelfragt i Århus eller miljøvenlig pakkeshop fragt til resten af Danmark.

Her er en hurtig prissammenligning fra forskellige forhandlere.

I Netto koster 3 Oral B tandbørstehoveder 119 kroner. Fordelen ved Netto er, at du nemt kan finde en en butik i nærheden og købe tandbørstehovederne sammen med de andre dagligvarer.

Pris per tandbørstehovede: 39,67 kroner.

Nethandel

Alle priserne herunder er inklusive fragt.

stoevsuger-dele.dk er der tilbud lige nu, hvor du får 4 stk tandbørstehoveder for 139 kroner .

Pris per styk ved 4 styk: 34,75 kroner.

Bezzer.dk

Pris per styk ved 5 styk: 33,6 kroner.

Pris per styk ved 8 styk: 29,75 kroner.

Postmedental.dk

Pris per styk ved 3 styk: 41,33 kroner.

Pris per styk ved 6 styk: 33,33 kroner.

Pris per styk ved 12 styk: 28,33 kroner.

Hvis du skal have et originalt tandbørstehovede fra Oral B, kan det bedst betale sig at handle 12 styk hos Postmedental.dk. Du har mulighed for at gøre en god handel, hvis du ikke går op i produktets navn, som illustreret i næste afsnit.

Uoriginale tandbørstehoveder

Hvis du ikke behøver mærkevarer, findes der også udmærkede kvalitetsprodukter, som ikke er producerede af den originale producent. Et af dem er tandbørstehoveder, der kan købes i shoppen. Der kan endda opnås en god mængderabat, hvis du vil spare endnu flere penge.

Pris per styk ved 4 styk inklusive fragt: 15 kroner.

Pris per styk ved 20 styk inklusive fragt: 13 kroner.

Det er langt under halv pris at købe uoriginale tandbørstehoveder til Oral B eltandbørsten, som er næsten identiske med de originale tandbørstehoveder - du vælger selv, det er op til dig!

Hvad er din erfaring med originale kontra uoriginale tandbørstehoveder?

Tags: 

Kommentarer

Jeg har prøvet shoppen - og bortset fra det manglende logo, kan jeg ikke skelne børsterne fra originalerne. Det ærgrer mig bare, at jeg ikke har prøvet dem før - med prisbesparelsen i baghovedet. Anbefales.

er der nogen der har prøvet ebay?
der kan man bestille 20 uorginale for lidt under 80 kr inkl forsendelse (pt 14$).

Hej Hans.

Nej, det har jeg ikke prøvet, men det må være svært, at få sine penge retur, hvis der er noget galt med børstehovederne. Men hvad er din erfaring med køb fra Kina, bliver varen stoppet i tolden?

Jeg har bestilt fra ebay (Hong kong) - det er nemlig virkelig billigt. Man skal bare sørge for at prisen er under 80 kr pr forsendelse, for at slippe for at betale told + toldgebyr.

Jeg vil dog anbefale, at man skolder dem, inden man putter dem i munden. Man ved aldrig, hvor de har været henne, og hvor rent der er på den kinesiske fabrik/hygiejnen hos arbejderne

Jeg har også prøvet dem fra ebay, men syntes godt nok der går lang tid inden man modtager dem med posten :-( virker som om de ikke har så travlt med kina posten i postdanmark.

Man kan vel ikke både købe dem kanonbilligt og så også få dem leveret som expres-pakke?

Det er billigt, men det er ikke ekspress-pakke. Det er almindelig fragt med Post Danmark.

Man kan roligt købe dem på Ebay. Pris ca. 3 kr. pr. stk. ved køb af 20 stk. INKLUDERET porto (ingen told).
Varen kommer fra Kina eller Hong Kong. Er nøjagtig den samme vare - blot uden logo. Køb trygt på Ebay og betal med Paypal. Skulle varen ikke komme, er der garanti for betalingen - pengene retur. Og skulle varen ikke leve op til det forventede - får du også pengene retur. Men det gør de - ingen forskel.

HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE :)

Min oplevelse med handel i udlandet er en anden end din. Jeg har tidligere haft behov for at ringe til udlandet med en dyr telefonregnng som resultat. Derudover har vi selvfølgelg en længere leveringstid via Ebay i forhold til Oral B tandbørstehovederne fra shoppen.