Oral B

Oral B vs billige tandbørstehoveder
Oral B vs billige tandbørstehoveder

Oral-B er et kendt produktmærke, som indeholder forskellige tandplejeprodukter. Produktportefølgen indeholder tandbørster, elektriske tandbørster og tandbørstehoveder til el-tandbørster. Når et navn bliver populært på grund af navnets alder og mængden af penge, der er blevet brugt på markedsføringen af navnet, så kan varerne sælges som mærkevarer. På det tidspunkt, vil der helt naturligt være producenter, som kan producere og sælge tilsvarende produkter meget billigere. Se eksempelvis prissammenligningen af tandbørstehoveder der passer til den elektriske tandbørste fra Oral B på PengeBunken.dk.

Hvad betyder Oral B

Der er ikke mange der ved hvad B'et står for i Oral B, men B'et står faktisk for Brush - en mund børste (Oral Brush). Navnet blev opfundet og patenteret af Dr. Robert Hutson, som designede og patenterede den første Oral B tandbørste. Det første produkt blev kaldt Oral-B 60, fordi det havde 60 børste-totter.

Kan Oral B betale sig?

Er kopiprodukter af god kvalitet dårligt for den videre udvikling af nye produkter? Eller er det fint med konkurrence til de store mærkevareproducenter, som presser prisen højere end nødvendigt? Det kan blive en spændende diskussion, da de fleste sikkert har bestemte ting, hvor mærket har afgørende betydning mens ved andre varer, har det mindre betydning. Jeg tror de fleste køber Colgate, Zendium eller en special tandpasta, mens ved indkøb af støvsugerposer er det tilstrækkeligt, hvis støvsugerposen passer til vores støvsugere. En faktor der sandsynligvis er afgørende kan være synligheden. De ting som er synlige, som tøj, biler, cykler, sko etc. er der tendens til at du vælger det rette mærke, der passer til din alder og stil. De usynlige ting, der bliver gemt væk i støvsugeren, i dine badeværelsesskuffer eller i bunden af din bil, er med større sandsynlighed ikke mærkevarer.

Vi vil gerne høre din mening! Har du købt kopiprodukter, hvor du synes kvaliteten var god, eller sværger du til mærkevareprodukter for eksempel fra Oral B?

Og husk lige tandbørsten!

Tags: