Med Oral B kan du have god tandhygiejne

En pige som smiler
En pige som smiler

Flotte tænder, god ånde og meget flot smil. Det er noget vi alle gerne vil have, men ofte er noget vi ikke rigtigt ønsker at arbejder hårdt for. Heldigvis er det blevet meget nemmere at opnå at få flotte tænder og dejligt flot smil. Ved hjælp af Oral B tandbørstehoveder har det aldrig været nemmere at børste tænder og komme et skridt tættere på din ønskede flotte smil med de flotte hvide tænder. Hvis du supplerer dette med en god tandpasta såsom Oral B tandpasta vil du være i stand til at beskytte dine tænder i længere tid.

Flotte tænder er nemme at opnå

Når det drejer sig om god tandhygiejne og flotte hvide tænder er nøglen en god tandbørste og der findes ikke bedre end en elektrisk tandbørste. Ved hjælp af en elektrisk tandbørste og dertil hørende tandbørstehoved er det meget nemmere at få renset tænder og og få god mundhygiejne. Nøglen til dette er tre forskelige ting. For det første er det vigtigt at have et godt tandbørstehovede som for eksempel Oral B tandbørstehoveder. For det andet skal man have en meget god tandpasta. Denne skal helst indeholde flour ligesom Oral B tandpasta gør. Ved hjælp af flour vil tandpastaen bedre beskytte tænderne mellem børstningerne. Det tredje, og dette er meget vigtigt, er at børste tænder med ordentligt tandbørstningsteknik. Det er her at en Oral B tandbørstehoved kommer i sit es. Den bedste og mest effektiv måde at børste tænde er ved hjælp af cirkulære bevægelser og det loge præcist disse bevægelser en Oral B tandbørstehoved laver mens tænderne børstes. Dermed er det meget nemmere at børste tænder på en korrekt og den mest effektive måde ved hjælp af Oral B tandbørstehoveder. Det eneste du skal være opmærksom på er at holde tandbørsten i 45 graders vinkel og massere tandkødet samtidigt med at du børster tænder.

Undervurdér ikke vigtigheden af rene tænder

Det at have rene tænder har ikke kun betydning for dit smil og farven af dine tænder. Mange mennesker tænker ikke på og er slet ikke lade over hvor farligt det kan være ikke at passe på sine tænder. Tit og ofte tænker mennesker at de blot kan besøge tandlægen og vedkommende vil få styr på deres tænder. Men hvis man ikke børster tænder ordentligt ved hjælp af en god tandbørstehoved risikerer man at få forskelige tandsygdomme med tiden. Parodontose er en tandsygdom som bliver svær at undgå hvis man ikke passer på sine tænder og børster dem med et ordentligt tandbørstehovede. Med parodontose risikerer man at øge risikoen for andre sygdomme såsom diabetes og hjerte-kar sygdomme som er langt farligere end et par huller i tænderne. Men disse vil være meget nemme at undgå hvis man bruger et godt tandbørstehovede såsom Oral B. Med dette i mande bør man også holde sig væk fra sukkerholdige måltider og især sodavand. Efter hver måltid bliver vores tænder udsat for en syre angreb som ofte varer 30 minutter efter at måltider er spist færdigt. Derfor er det vigtigt ikke at indtage for meget sodavand da dette vil øge intensiteten af syre angreb.

Billedkilde.

Tags: