Hjælp dine børn få god tandhygiejne med Oral B

Et barn med meget få tænder
Et barn med meget få tænder

Alle forældre kender den eviglange kamp med deres børn om at få dem til at få børstet tænder ordentligt og flere gange om dagen. Denne kamp er meget svær for forældrene at vinde af flere årsager. For det første opfattes tandbørstning af teenage børn som kedsommeligt. For det andet, de store konsekvenserne af dårlig tandhygiejne viser sig tit og ofte flere år efter misligholdelsen af ens tandsæt. Derfor kan det være svært at overbevise børn at børste tænder regelmæssigt. Men, forældrene kan få overhånd i kampen ved at bruge ordentlig tandpasta og tandbørste. Tandpasta fra Oral B er en fremragende tandpasta som øger beskyttelsen af tænderne. Når det kommer til tandbørste er det anbefalelses værdigt at nævne en elektrisk tandbørste, også fra Oral B.

Gode råd til god tandhygiejne hos børn

Det vil altid være en kamp at få børn at børste deres tænder ordentligt flere gange om dagen. Men dette er essentielt for at sikre at ens børn ikke vokser op med tandproblemer som kan blive meget alvorlige i fremtiden, hvis de ikke forebygges på en ordentlig måde. Den store diskussion man ofte har med børn om at få børstet tænder virker lidt absurd da det kræves ikke meget af børnene at gøre det ordentligt. Et af de vigtigste værktøjer i kampen imod dårlig tandhygiejne er en ordentligt tandbørste. Og hvad bedre er, er en ordentlig elektronisk tandbørste med et fremragende tandbørstehoved. Der findes ikke en bedre tandbørste med dertilhørende tandbørstehoved end Oral B tandbørste og tandbørstehoved. Ved hjælp af en ordentlig tandpasta som indeholde flour og en tandbørstehoved fra Oral B vil dine børn relativt nemt kunne opnå en god tandhygiejne. Det eneste der kræves er at børste tænder mindst to gang om dagen. Når børn børster tænder med en Oral B tandbørste og dertilhørende tandbørstehoved vil de nemt og bekvemt børste deres tænder omhyggeligt da Oral B tandbørstehoved børster tænder i en cirkulær bevægelse og sikrer at alle tænder bliver ordentligt børstet. Nemmere kan det endeligt ikke blive, selv for teenagere.

God tandhygiejne er ikke kun tandbørstning

For at opnå en virkelig god tandhygiejne kræves der lidt mere end blot at børste tænder et par gange om dagen. I og med at vores tænder kommer under konstant angreb fra syre og bakterier som vi indtager via maden og drikkelse i løbet af dagen er der et par råd man skal følge som vil hjælpe en at yderligere forbedre ens tandhygiejne. For det første skal man holde sig vær fra, eller i det mindste mindske, indtaget af sukker og sukkerholdige madvarer. Uanset hvor god tandbørste og tandbørstehoved du børster dine tænder med, vil konstant udsættelse af dine tænder til sukker forværre din tandhygiejne. En syre angreb varer i 30 minutter efter indtagelse af mad og derfor er det en rigtigt god ide ikke at indtage sukkerholdige varer i denne periode da flour fra selv Oral B tandpasta ikke vil kunne beskytte mod gentagne angreb to tænderne. Derfor bør børn supplere deres indsats med Oral B tandbørstehoved og tandpasta, med sund og varieret kost.

Billedkilde.

Tags: